maanantai 17. tammikuuta 2022

TULEVAISUUDEN HYVINVOINNISTAMME PÄÄTETÄÄN NYT

Hyvinvointi on meistä jokaisen, päivittäisen elämän, voimavara. Hyvinvointi on kokonaisuus,  johon vaikuttavat terveys ja turvallisuuden tunne. Yhteiskunnan järjestämien, sujuvan ja

turvallisen arjen takaavien palvelujen, avulla voimme vaikuttaa merkittävästi kaikkien hyvinvointiin.

Tarvitsemme hyvinvointipalveluja elämämme eri vaiheissa. Siksi on tärkeää huolehtia siitä, että palvelut toimivat ja ne ovat saatavissa helposti sekä oikea-aikaisesti. Tärkeää on myös, että palveluja tuottavia ammattilaisia on riittävästi ja he voivat hyvin sekä viihtyvät työssään.

Arjen palveluista ja turvallisuudesta päätetään nyt. Siksi on tärkeää, että mahdollismman moni  vaikuttaa äänestämällä. Vaaleilla valittavat päättäjät päättävät missä ja mitä palveluja Nurmijärvellä tuotetaan sekä kuka niitä tuottaa eli uuden hyvinvointialueen palveluverkosta, palvelujen sisällöstä ja henkilöstön asemasta.

Itselleni on tärkeää, että palvelujen saatavuus Nurmijärvellä paranee tulevaisuudessa ja henkilöstön hyvinvoinnista huolehditaan. Itselleni hyvinvointi on sydämenasia ja haluan olla varmistamassa, että saamme kotikunnassamme apua, tukea ja turvaa elämän eri vaiheissa, aina kun tarvitsemme.

Harri Lepolahti
Aluevaaliehdokas (sd)
Nurmijärvi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti